Treceți la conținutul principal

LA MULȚI ANI , ROMÂNIA !
            ROMÂNIA este absolut MINUNATĂ. Depinde doar de oamenii care o populează să se simtă fericiți sau nu.

            De ziua noastră natională am arborat drapelul țării pe balcon ,pe pagina de facebook , în  magazinul meu virtual , pe pagina de Pinterest . Îmi face deosebită plăcere să fac acest lucru . Românii nu prea mai înteleg sentimentul de patriotism. Să fii patriot , să îți iubești țara nu înseamnă că ești fraier . Este foarte bine că putem trece granița țării intr-un mod liber , dar nu trebuie să ne fie rușine cu apartenența noastră . Istoria noastră dovedește  foarte clar existența ADN-ului nostru pe continentul european înaitea multora .
             Să înveți limbi străine este foarte bine , dar nu trebuie să uităm cuvintele românești . Nu am văzut foarte mulți români in timpul anului să poarte însemnele naționale , parcă este o rușine , dar în schimb pe stradă vezi români mândrii când poartă însemnele unor țări străine imprimate pe haine la vedere. Este evident că au fost pe acolo sau... nu. Si eu trăiesc in România , cu bune și cu rele , dar
                                     
SUNT MÂNDRĂ CĂ SUNT ROMÂNCĂ .   


             Ne făceam griji că nu știm încotro se vor indrepta copiii noștri . Dar cei care au fost efectiv fără direcție suntem noi cei care i-am educat . Ei ,acești copii, știu foarte clar ce au de făcut în viitorul lor . Așadar România va fi pe mâini bune.

             Și pentru că este prima zi de iarnă calendaristică si bineînțeles o zi liberă pentru aproape toți românii am timp sa scriu acest articol si să vă prezint căciulița cu foarte mare succes .
              
       Pentru doritori prețul este diferit in functie de complexitatea modelului . Între 40-60 lei . Firul este din lână 49% și acril 51% .
             Și acum în legătură cu prețul unei căciuli lucrate manual . Anul trecut tot pe vremea aceasta eram la rând la o mercerie . O doamnă foarte intrigata comenta prețul (care considera ea că era prea mare ) unei căciuli lucrate de o altă doamnă având-o ca parteneră de discuție pe cea care vindea în magazin . Nu am intrat în discuția lor pentru că era clar că nu voi avea succes . Cred că pot să pun  prețul pe care îl consider corect pe obiectele pe care le creez eu . Este foarte posibil să vând sau nu . Eu achiziționez materia prima la prețul din magazine , deci destul de ridicat. Mai există și varianta calității și cantitații . Lucrez cu materie primă de calitate bună , iar în ce privește cantitatea nu pot lucra la fel de repede ca 10 persoane odată .
              Concluzia este următoarea : Da , o persoană poate să plătească un preț exagerat pe haine și încălțăminte de firmă , fiind de multe ori din plastic și de proastă calitate , dar consideră scump un produs handmade  de bună calitate . Obiectele handmade sunt făcute să fie purtate doar de persoane care înțeleg calitatea acestora .
                 Bun , acum că m-am răcorit să vă prezint in continuare căciulița . Prețul poate fi negociat in funcție de cantitatea dorită . Este o caciuliță unisex pentru adulți pe care o pot tricota în culoarea dorită , Poate fi cu ciucure și bandă dublă pe frunte , fără banda dublă sau fără banda dublă și fără ciucure .
                  Din fotografii se poate vedea chiar și căciulița pentru Crăciun . Căciulițele din fotografii sunt deja comandate .😅
                                                                                                                                                                                                                     


😀


       Dacă ați avut răbdare să citiți până la capăt sunt încântată să vă spun : La mulți ani,români !

Postări populare de pe acest blog

What about spring or....about changes

         In Romania ,this year, spring  came with summer temperatures .I like spring and summer... in a matter fact I like all seasons. But I love when the nature return to life and all is green with some spots of lovely colors .
                The summer is the season when our jewelry can be very visible
                Sooo...I discover that I like to make jewelry. I become jewelry maker . Yes I am and I will post on my blog some of my pieces of jewelry.And because the spring comes with changes now I will speak in english language. Well , this time when the words comes easly. May be I'm not a good english speaker but, I will try some words.

      Fairy earrings made with lucite flower beads , Firepolish czech glass beads , antique bronze metal.
Long beaded necklace,Long heart Boho Chic necklace,Gypsy jewelry,Unique design,Mother's day gift,Bohemian,layering beads necklace made with Bronze chain, Bronze findings, Fire polish czech beads, Toho Glass beads vintage golden.       …

Din dantelă 2 - Globuri/Christmas tree baubles

La țară / In the country

Hăbudul . Iubesc acest petic de Românie . Ați auzit de Hăbud ? Pot să îmi imaginez că ...nu . Probabil că întrebarea care apare imediat în gândul vostru este : ce este un Hăbud ? Un sat ca multe altele din România , dar unde oamenii tineri încep să întoarcă și să construiască . Și cel mai important : este liniște . Știu este... banal . Însă , pentru mine , banalul este...bun, mai ales în vremurile pe care le trăim . Este locul unde vrei să îți crești copiii .
         Pe lângă sat curge râul Cricovul dulce . La fel de neinteresant pentru unii , dar este minunat . Apa este curată și te poți scălda în voie în zilele toride de vară . La scăldat de Ion Creangă .
       Poți face hidroterapie într-un mod natural . Pur și simplu te întinzi în apă pe pietre , pui sub cap un colac și lași râul să își facă treaba . Când ieși din apă te așezi pe malul apei , pe nisipul fierbinte și nu , nu faci nimic altceva . Ce ai putea să faci ? Este atât de simplu . Dar pentru acest lucru ai nevoie…