Treceți la conținutul principal

LA MULȚI ANI , ROMÂNIA !
            ROMÂNIA este absolut MINUNATĂ. Depinde doar de oamenii care o populează să se simtă fericiți sau nu.

            De ziua noastră natională am arborat drapelul țării pe balcon ,pe pagina de facebook , în  magazinul meu virtual , pe pagina de Pinterest . Îmi face deosebită plăcere să fac acest lucru . Românii nu prea mai înteleg sentimentul de patriotism. Să fii patriot , să îți iubești țara nu înseamnă că ești fraier . Este foarte bine că putem trece granița țării intr-un mod liber , dar nu trebuie să ne fie rușine cu apartenența noastră . Istoria noastră dovedește  foarte clar existența ADN-ului nostru pe continentul european înaitea multora .
             Să înveți limbi străine este foarte bine , dar nu trebuie să uităm cuvintele românești . Nu am văzut foarte mulți români in timpul anului să poarte însemnele naționale , parcă este o rușine , dar în schimb pe stradă vezi români mândrii când poartă însemnele unor țări străine imprimate pe haine la vedere. Este evident că au fost pe acolo sau... nu. Si eu trăiesc in România , cu bune și cu rele , dar
                                     
SUNT MÂNDRĂ CĂ SUNT ROMÂNCĂ .   


             Ne făceam griji că nu știm încotro se vor indrepta copiii noștri . Dar cei care au fost efectiv fără direcție suntem noi cei care i-am educat . Ei ,acești copii, știu foarte clar ce au de făcut în viitorul lor . Așadar România va fi pe mâini bune.

             Și pentru că este prima zi de iarnă calendaristică si bineînțeles o zi liberă pentru aproape toți românii am timp sa scriu acest articol si să vă prezint căciulița cu foarte mare succes .
              
       Pentru doritori prețul este diferit in functie de complexitatea modelului . Între 40-60 lei . Firul este din lână 49% și acril 51% .
             Și acum în legătură cu prețul unei căciuli lucrate manual . Anul trecut tot pe vremea aceasta eram la rând la o mercerie . O doamnă foarte intrigata comenta prețul (care considera ea că era prea mare ) unei căciuli lucrate de o altă doamnă având-o ca parteneră de discuție pe cea care vindea în magazin . Nu am intrat în discuția lor pentru că era clar că nu voi avea succes . Cred că pot să pun  prețul pe care îl consider corect pe obiectele pe care le creez eu . Este foarte posibil să vând sau nu . Eu achiziționez materia prima la prețul din magazine , deci destul de ridicat. Mai există și varianta calității și cantitații . Lucrez cu materie primă de calitate bună , iar în ce privește cantitatea nu pot lucra la fel de repede ca 10 persoane odată .
              Concluzia este următoarea : Da , o persoană poate să plătească un preț exagerat pe haine și încălțăminte de firmă , fiind de multe ori din plastic și de proastă calitate , dar consideră scump un produs handmade  de bună calitate . Obiectele handmade sunt făcute să fie purtate doar de persoane care înțeleg calitatea acestora .
                 Bun , acum că m-am răcorit să vă prezint in continuare căciulița . Prețul poate fi negociat in funcție de cantitatea dorită . Este o caciuliță unisex pentru adulți pe care o pot tricota în culoarea dorită , Poate fi cu ciucure și bandă dublă pe frunte , fără banda dublă sau fără banda dublă și fără ciucure .
                  Din fotografii se poate vedea chiar și căciulița pentru Crăciun . Căciulițele din fotografii sunt deja comandate .😅
                                                                                                                                                                                                                     


😀


       Dacă ați avut răbdare să citiți până la capăt sunt încântată să vă spun : La mulți ani,români !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Coș croșetat / Crochet basket

Deoarece este  primul meu tutorial m-am decis să lucrez un coșuleț tip IKEA ,acesta fiind necesar în orice gospodărie. Pentru acest proiect am folosit un ghem neconvențional:sfoara de bumbac la care m-am decis să folosesc croșeta numărul 6.                                                                                                                                    

În afară de acestea mai este necesar și un marker(niciun rând nu se termină cu picioruș ascuns,deoarece am lucrat fără întrerupere) care se atașează de primul picioruș scurt la începutul fiecărui rănd.

Am început cu un cerc magic și am lucrat doar cu piciorușe scurte după cum urmează:
- R 1-6 piciorușe scurte
- R 2-12
- R 3-18
- R 4-24
- R 5-30
- R 6-36
- R 7-42
- R 8-48
- R 9-54
- R 10-60
- R 11-66
- R 12- identic cu rândul 11 cu mențiunea că se lucrează partea din interior a piciorușului pentru ca baza coșului să fie dreaptă nu rotundă .
- R 13 -19 -se lucrează identic cu rândul 11 .
- R 20 - între piciorușele scurte care se lucrea…

Din dantelă 2 - Globuri/Christmas tree baubles

Fantasy jewelry